Γραφείο Δημότη: 22650 72500

Εφημερίδα Υπηρεσίας

Εφημερίδα Υπηρεσίας

Η «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» δημιουργήθηκε για να διασφαλίσει τη δημοσιότητα των αποφάσεων και ενεργειών της Διοίκησης, τη γνώση και την πληροφόρηση των πολιτών για αυτές.

Βασιζόμενοι στην αρχή της διαφάνειας και στους νόμους της ελληνικής πολιτείας (Ν. 2690/1999 άρ.5, 3448/2006) παρέχουμε στους πολίτες και τις επιχειρήσεις πρόσβαση στα διοικητικά έγγραφα του Δήμου, όπως ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997).

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ο Δήμος Δελφών παρέχει RSS feeds για οποιαδήποτε κατηγορία της “Εφημερίδας Υπηρεσίας”.

Τι είναι το RSS..;

Το RSS είναι μία τεχνολογία που βασίζεται στην γλώσσα XML και το οποίο δημιουργήθηκε για την ανταλλαγή περιεχομένου, όπως τίτλους ειδήσεων, ανακοινώσεις κ.α.

Πως γίνεται η χρήση του RSS..;

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακτήσετε το περιεχόμενο των καναλιών, είναι η χρήση ενός προγράμματος ανάγνωσης ειδήσεων (RSS News Reader). Πρόκειται για αυτόνομες εφαρμογές τις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ώστε να λαμβάνετε αυτόματα το περιεχόμενο των καναλιών που έχετε επιλέξει.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

icon-angle icon-bars icon-times