Γραφείο Δημότη: 22650 72500

Δωρεάν WiFi από το Δήμο Δελφών σε κεντρικά σημεία της Άμφισσας

Αναρτήθηκε στις 12/12/2022, στην κατηγορία Δελτία Τύπου

Ο Δήμος Δελφών ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του συστήματος παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (FREE WiFi), στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Άμφισσας (Open Mall)», ένα έργο προϋπολογισμού 33.232 ευρώ. Οι πολίτες πλέον μπορούν να συνδεθούν στο delfi_wifi για δωρεάν σερφάρισμα!

Δημότες και επισκέπτες της Άμφισσας έχουν τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, να συνδεθούν δωρεάν στο διαδίκτυο και να κάνουν χρήση των ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω του κινητού τηλεφώνου, του tablet ή του φορητού υπολογιστή τους.

Η πρόσβαση στο δίκτυο πραγματοποιείται με την επιλογή του ονόματος του ασύρματου δικτύου με το σχετικό SSID, που είναι delfi_wifi.

Η περιοχή παρέμβασης περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν του εμπορικού κέντρου της Άμφισσας και πιο συγκεκριμένα τα εξής σημεία:

1. Πλατεία Κεχαγιά

2. Πλατεία Μητροπόλεως

3. Πλατεία Εθνικής Αντίστασης  (Παιδική Χαρά)

4. Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας

5. Πεζόδρομοι Κορδώνη και Δελμούζου

6. Πεζόδρομος και δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας γύρω από την οδό Γιαγτζή

7. Οδός Ανδρούτσου

8. Οδός Ι. Γάτου

9. Λεωφόρος Σαλώνων

Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Άμφισσας, κ. Νικόλαος Λουπάκος, σε δήλωσή του σημείωσε: «Η μετάβαση στη νέα εποχή αποτελεί για το Δήμο Δελφών ζήτημα υψίστης σημασίας. Όλο και περισσότερες υπηρεσίες περνούν πλέον μέσα από τη χρήση του διαδικτύου και μέλημά μας είναι να παρέχομε στους πολίτες τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης σε αυτό, προσθέτοντας συνεχώς νέα σημεία πρόσβασης. Η σταδιακή προσαρμογή μας στις νέες απαιτήσεις καθιστά το Δήμο μας σύγχρονο και ταυτόχρονα έτοιμο για κάθε νέα πρόκληση που θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητά μας».

icon-angle icon-bars icon-times