Γραφείο Δημότη: 22650 72500

Δήμαρχος

Παναγιώτης Αγ. Ταγκαλής

Γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1967, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άμφισσας το 1985 και απέκτησε το πτυχίο του Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού το 1991. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα για 27 έτη διατηρώντας Τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών.

Είναι παντρεμένος με την Μανίνα Κοντονίκου και πατέρας της Μαριέττας και του Αγαπητού, που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ως Νηπιαγωγός και Δημοσιογράφος αντίστοιχα.

Είναι εκλεγμένο μέλος για δύο θητείες της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και εν ενεργεία μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση το 2010, όπου και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος (πρώτος σε ψήφους στην Δ.Ε. Άμφισσας), στο Δήμο Δελφών, Αντιδήμαρχος Δ.Ε .Άμφισσας στη θητεία 2011-2014 και Δημοτικός Σύμβουλος στη συνέχεια.

‘Όλοι δικαίως αγωνιούμε για το σήμερα, αλλά αν δεν κοιτάξουμε την επόμενη μέρα τότε θα μας βρει απροετοίμαστους. Και η επόμενη μέρα αφορά τη  νέα γενιά, τα παιδιά μας, σε μια εποχή όπου η μετανάστευση νέων στο εξωτερικό ή σε μεγάλα αστικά κέντρα είναι άκρως ανησυχητική. Στο πλαίσιο αυτό στόχος μας είναι να θέσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ότι και αν ακολουθήσουν, να έχουν την επιλογή να μπορούν να μείνουν στον τόπο μας, και αν ακόμα φύγουν να μπορούν να  επιστρέψουν και να φέρουν τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία τους στο τόπο μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

τηλ. επικοινωνίας : 2265350027
email: mayor@delphi.gov.gr

icon-angle icon-bars icon-times